Studio Bregje - Bregje Hoogenbosch
Bregje Hoogenbosch

Over mij.

Omdat ik graag mijn klanten wil leren kennen vind ik het ook belangrijk dat jullie weten wie ik ben. Mijn naam is Bregje Hoogenbosch en ben opgegroeid in de omgeving van Alkmaar. Als kinds af ben ik al gefascineerd op architectuur, vormgeven en interieur. Dat ik hier dan ook mijn werk van wilde maken was vanzelfsprekend. 

Ik ben de opleiding gestart tot interieuradviseur op het HMC. Omdat ik meer uitdaging zocht en nog meer wilde leren over het vak  zette ik mijn studie voort op de kunstacademie in Zwolle.

 Hier leer ik onder andere het nadenken over concepten en het vertalen daarvan en het ontwerpen in context. Dit jaar studeer ik af op de kunstacademie tot interieur vormgeefster. 

Na veel vraag in mijn omgeving en behoefte om mensen blij te maken ben ik sinds 2018 gestart met Studio Bregje. Met veel plezier maak ik ontwerpen voor mensen en bedrijven.  Ik laat mij inspireren door de kennis van mijn meubelmaker en alle andere partijen die het ontwerp tot realisatie kunnen maken.