Bregje Hoogenbosch

Over mij.

Omdat ik graag mijn klanten wil leren kennen vind ik het ook belangrijk dat mijn klanten weten wie ik ben. Mijn naam is Bregje Hoogenbosch en ben opgegroeid in de omgeving van Alkmaar. Als kinds af aan ben ik al gefascineerd over architectuur, vormgeven en interieur. 

Ik heb de opleiding tot interieur vormgeefster gevolgd op de kunstacademie in Zwolle. 

Wat mij zo aanspreekt aan architectuur en interieur is het kunnen bijdragen aan hoe de wereld ervan morgen uit gaat zien. Ik denk graag na over de manier van leven van de toekomst. De vraag ‘wat als’ stel ik mij dan ook voortdurend tijdens het ontwerpen.

Na veel vraag in mijn omgeving en behoefte om mensen blij te maken ben ik sinds 2018 gestart met Studio Bregje. Met veel plezier en passie ontwerp ik interieurs. 

 

Lees hier mijn interview:

Afstudeerproject